YAMAHA מציגה את הדור הבא של פסנתרים סופר אותנטיים בצליל, ריאליסטיים בנגינה, ניידים ובעלי ממשק משתמש אינטואיטיבי ומתקדם מסוגו.
מבוססים על 100 שנות יצור של פסנתרים, ו-45 שנות חדשנות בנושא סינטסייזריים ומקלדות בכלל, כעת ניתן לנגן ולהישמע כמו הדבר האמיתי, יהיה זה פסנתר כנף, פסנתר חשמלי או כל אחד מעשרות הכלים המוצעים כאן באיכות ביצוע שלא נשמעה כמותה, ובכל סגנון מוזיקלי.
אחד המאפיינים החשובים ביותר היא אמינות הנגינה ותגובת הכלי, ב-CP88 האקשן של הקלידים מגיע לדרגה חדשה של אמינות ויכולת ביצועים מדהימה של הנגן.
פסנתרים חדישים אלה מציעים 3 דגמי פרימיום של פסנתר גרנד, Yamaha CFX ו-S700, וה-Bosendorfer Imperial 290 - יוקרה אמיתית וסאונד משובח.
בנוסף אליהם קיימים דגמי פסנתר זקוף, הפסנתר האלקטרוני מדגם 1978 CP80 המיתולוגי, ושלל רב של אורגנים, כלי מיתר, סינטים וסאונדים נוספים - סך של 57 כלי נגינה מבוססי AWM2 לטווח של 128 תווים פוליפוניה.
אי אפשר שלא לשים לב לעיצוב של פנל השליטה, היכן שYAMAHA מציעה בנדיבות שלל אמצעים שליטה ובחירה. כאן ניתן לראות שלש סקציות עם בקרי שליטה משלהן: פסנתרים, פסנתר אלקטרוני ועוד אחד לרקעים, כלי מיתר ושאר סאונדים.
החברה חסכה מאיתנו נבירה בתפריטים - הכל זמין תחת הידיים, תמיד. סקציית הפסנתר החשמלי כוללת אפקטים תואמים משלה, עם שליטה ייעודית כמו בשלשת הסקציות.
האפקטים עושים שימוש במידול של מעגלי אפקטים וירטואליים, וזאת כדי לחקות בשלמות את ההתנהגות של מעבדי הוינטאג' המוכרים.
בין האפקטים ניתן למצוא דיליי וריוורב שהם חובה, כמו גם איקיו 3 תחומים, ושפע של אפקטים לעיצוב ואיפיון, כמו טרמולו, דאמפר רוזוננס, קומפרסור, דיסטורשן, קורוס, פלאנג'ר, לזלי, וו'א ועוד.
ההפעלה כל כך אינטואיטיבית, מכילה וזורמת, וזאת ללא פגיעה בריכוז או ההתמצאות של הנגן, מה שמעולה בהופעות חיות.
ניתנה כאן מחשבה רבה בתצורת השלטים, בצבעים ובסידור הכללי של החזית, מה שמעניק תחושת וינטאג' אותנטית. כמו כן, חיפוי הקלידים, 73 מספרם, עשוי מ- Balanced Hammer Standard matte black keytops הנראה ומרגיש כמו המקור השנהבי, והכלי מאוד קל ונייד.YAMAHA העניקה לכלי תחושה טבעית של פטישי עץ טבעי, בתוך מקלדת בעלת 3 חיישני נגינה (BHS), כאשר אחד מהם מאפשר נגינת תווים נשנית האופיינית לפסנתר, היכן שניתן לנגן את התו ללא שחרור מלא של הקליד, מה שמאפשר נגינה מהירה של תווים (וזו למעשה הסיבה מדוע פסנתרנים מעדיפים את הגרנד-פיאנו על פני הפסנתר הזקוף).
מבחינת חיבוריות, לרשותכם יציאות שמאל/ימין/מונו על מחבר סטנדרטי, שתי יציאות XLR מאוזנות, כניסות לפדל ססטיין ודוושת רגל, MIDI כמובן, כניסה להתקן השמעה חיצוני וממשק USB המאפשר לחבר למחשב או להתקן תומך.